Силиконски вибратор сина боја со моќни вибрации (се полни на УСБ кабелче)

Број на артикал: CN-221845238

1,590 ден

Нема на залиха

Димензии:

 • Должина: 18,5 см
 • Должина на употребливиот дел: 16,5 см
 • Дијаметар: 4,2 см
 • Боја: Сина

Спесификации:

 • Се полни на УСБ кабелче
 • Мазна површина
 • Лесен за употреба
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата
 • Лесен за чистење
 • Препорачуваме да се комбинира со ЛУБРИКАНТ на водена база
КАКО ДА НАРАЧАТЕ:
 • Можете да нарачате на ТЕЛЕФОН или на VIBER                               075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата ВЕБ СТРАНА
 • Можете да нарачате на FACEBOOK  или на INSTAGRAM
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
 • За било каква информација, што и да ве интересира, слободно  ПОБАРАЈТЕ НЕ  на телефон 075-455-953
 • Производот го Добивате во Дискретна Необележана Амбалажа

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Силиконски Вибратор Сина Боја со Моќни Вибрации (се полни на УСБ кабелче)

Силиконски Вибратор Сина Боја со Моќни Вибрации (се полни на УСБ кабелче)

Силиконски Вибратор Сина Боја со Моќни Вибрации (се полни на УСБ кабелче)

Силиконски Вибратор Сина Боја со Моќни Вибрации (се полни на УСБ кабелче)

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!