Секси танга со отвор M L XL

Број на артикал: 40082

240 ден

Овозможете му на вашиот партнер да ја почувствува еротската екстаза со овој производ. Тангата е чипкана со отвор на вагината. Материјалот е растеглив и зата го има како една големина (one size).

Материјал: Полиамид

Боја: Црна

Купете го овој производ со 10% попуст

ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

 1. Доставувачот не знае што има во пакетот
 2. Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако изрично не побарате.
 3. Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
 4. Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
 5. Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
 6. Цената на доставата е 150 денари насекаде.
 7. Плаќате во готово на доставувачот.

Кликнете тука за да ги прочитате сите наши принципи на работа.

Совети

Погледнете каде се наоѓа нашата продавница.

ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

 • Доставувачот не знае што има во пакетот
 • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
 • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
 • Пакетот изгледа отприлика вака:

 • Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
 • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
 • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
 • Плаќате во готово на доставувачот.

Кликнете тука за да ги прочитате сите наши принципи на работа.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Секси танга со отвор

Совети

Погледнете каде се наоѓа нашата продавница.

ВРШИМЕ ГАРАНТИРАНО 100% ДИСКРЕТНА ИСПОРАКА!

 • Доставувачот не знае што има во пакетот
 • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
 • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
 • Пакетот изгледа отприлика вака:

 • Како испраќач секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
 • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
 • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
 • Плаќате во готово на доставувачот.

Кликнете тука за да ги прочитате сите наши принципи на работа.

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!