ДВД дискови АКЦИЈА Тотална распродажба

Број на артикал: 0788

30 ден

Драги пријатели на убавите сексуални авантури, повелете на финалната распродажба на ДВД дискови од нашата огромна колекција. Неколку илјади наслови ви стојат на избор по цени веќе од 30 денари!!! Невиден асортиман и понуда по цени до сега невидени на нашиот пазар.

ИНФОРМАЦИЈА ВО ВРСКА СО ЦЕНАТА:

30 ДЕНАРИ
Најниските цени се за филмови од нашата колекција со превод. Се работи за педесетина наслови БЕЗ КУТИЈА. Тие се продаваат во целофанско или хартиено пликче.

50 ДЕНАРИ
Ова се филмови од европска и американска продукција кои ги имаме во поголеми кочичества. Цената е точно таква затоа што филмовите ги имаме во поголеми количества и настојуваме да ги распродадеме побрзо. Нивниот Квалитет е неспорен. Цената е само заради количеството.

100 ДЕНАРИ
Ова се ТОП филмови од европска и американска продукција!

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЛИКА ДА КУПИТЕ КВАЛИТЕТ ЗА МАЛКУ ПАРИ!

ПРЕПОРАКА:

За да постигнете најдобар ефект, повелете дојдете во нашата продавница, затоа што филмовите се многу и на тој начин најдобро ќе си одберете филм каков што посакувате.

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!