Дискретна испорака до вашиот дом

Овие се нашите закони за дискретна испорака на кои секогаш се придржуваме:

Основни принципи за испорака:

Доставувачот не знае што има во пакетот
Ако сте надвор од Скопје, пакетот пристигнува во карго-базата. Тие не го носат дома, освен ако не го побарате тоа сами.
Пакетот е неутрален/дискретен/необележан
Не е напишано име на компанија кое што асоцира на секс шоп и слично.
На пакетот не стои никаква ознака што укажува на содржината.
Цената на испорака е 150 денари насекаде.
Плаќате во готово на добавувачот или со картичка.

Испорака во Скопје

Нарачките за територијата на Скопје, во повеќето случаи се доставуваат до дома истиот ден а доколку е можно во рок од неколку часа. Цената на испорака е 150 денари.

Испорака надвор од Скопје

Нарачките надвор од Скопје, направени до 13,00 часот, се испорачуваат веднаш преку Карго Експрес. Ова значи дека дискретно спакуваниот пакет ќе пристигне во базата на карго експрес во вашиот град следниот работен ден. Карго-услугата ја опфаќа територијата на Македонија во градовите.

Цена на испорака

Цената на испорака за повеќето нарачки е 150 денари.

Неутрално пакување

Пакувањето се врши во неутрални пакувања. Ниту една етикета за содржината на пакетот не стои на површината на пакувањето.

Плаќање

Плаќањето со нас е најбезбедно. Може да биде:

  • Во готово до давателот на услугата од карго-услугата или по пошта на шалтер при подигање.
  • Со кредитна картичка.