Ве чекаме во строгиот центар на Скопје, спроти фонтаната во градскиот парк.

Работно време од 11 до 20 часот секој ден освен недела.

Тел. 075-455953

Фрлете еден поглед во внатрешноста на нашата продавница

За вас создаваме пријатен амбиент и атмосфера на модерна европска продавница за еротски артикли

Ова клипче ќе ве одведе од соборниот храм до нашата продавница

Ова клипче, ќе ве одведе од зоолошкaта градина до нашата продавница

Pin It on Pinterest

Share This