100% Дискретна испорака

Ова се нашите закони за дискретна испорака на кои се придржуваме секогаш:

  • Доставувачот не знае што има во пакетот
  • Пакетот ви стигнува во базата на карго сервисот. Не ви го носат дома, освен ако сами не побарате.
  • Пакетот е неутрален/дискретен/без ознаки
  • Пакетот изгледа отприлика вака:
Неутрално пакување
  • Како испраќач на пакетот секогаш стои лично име. Не пишува фирма и слично.
  • Никаква ознака за содржината на пакетот не стои на површината на опаковката.
  • Цената на доставата е 150 денари насекаде.
  • Плаќате во готово на доставувачот.

 

Испорака во Скопје

Нарачките за територијата на Скопје, во најголемиот број случаи се доставуваат истиот дена доколку е можно во рок од неколку часа. Цената на доставата е 150 денари.

Испорака надвор од Скопје

Нарачките надвор од Скопје направени до 13.00 часот ги испорачуваме ВЕДНАШ преку карго сервисот. Ова значи дека дискретно спакуваниот пакет ќе стигне на вашата адреса следниот ден. Исклучок се само некои рурални региони каде доставата може да биде подолга.