Шмукач во форма на Цвет со моќни перформанси – 7 мода на шмукање – Разиграната Ружа – се полни на УСБ кабелче

Број на артикал: LT-RV1624

1,490 ден

Шмукач во форма на Ружа, целосно направен од Силикон со висока моќ на шмукање и 7 модови на шмукање. Овозможува клиторално задоволство, ги шмука брадавиците, и ги стимулира сите жешки точки на телото. Задоволувачот на фантазиите. Лесен за употреба и одржување. Се полни на УСБ кабелче.

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Шмукач во форма на Ружа, целосно направен од Силикон со висока моќ на шмукање, и 7 модови на шмукање. за клиторално задоволство или шмукање на брадавиците. Задоволувач на фантазиите. Лесен за употреба и одржување. Се полни на УСБ кабелче.

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!