Позлатен Вибрирачки Бат Плаг со Апликација

Број на артикал: BI-040083HP

2,990 ден

Боја:

Црна

Дебелина:

3,4 см.

Должина:

9,2 см.

Должина на употребливиот дел:

8,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација, 3 модови на електро шок

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Овој прекрасен бат-плаг е одличен за двата пола и е совршен за долготрајно носење. За разлика од многу играчки e-stim, овој приклучок може да се пофали со  90 степени плаг-ин точки, кои ви овозможуваат да го користите во седечка положба. Овој едноставен редизајн отвора многу позиции за играње и за  истражување. Активирајте го вашиот пакет за напојување e-stim за да уживате во брановите на пулсирачко задоволство кои се движат од нежни удари до моќни удари. Со кликањето ги стимулирате вашите рецептори за задоволство во бесна забава. Со оваа играчка можете да ги преземете бесплатните апликации и да отклучувате нови и возбудливи функции, додека го користите телефонот како безжичен далечински управувач за оваа играчка.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!