Навлака за пенис со пипала со боја на кожа

ШИФРА: BI-016002

290 ден

Нема на залиха

Влезете во оваа одлична флексибилна TPR Навлака за Пенис со продолжеток на пенисот со врвни перформанси. Вклучува јазли и вратило покриено со вени што ви обезбедува долготрајни ерекции и му дава на вашиот партнер врвна стимулација. Еден од нашите најпродавани навлаки за пенис.

Боја: Телесна

Целосна должина:  13см.

Внатрешна должина:  12см

Широчина: 4см

Внатрешна широчина:  2,5см

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Влезете во оваа одлична флексибилна TPR Навлака за Пенис со продолжеток на пенисот со врвни перформанси. Вклучува јазли и вратило покриено со вени што ви обезбедува долготрајни ерекции и му дава на вашиот партнер врвна стимулација. Еден од нашите најпродавани навлаки за пенис.

Боја: Телесна

Целосна должина:  13см.

Внатрешна должина:  12см

Широчина: 4см

Внатрешна широчина:  2,5см

2 луѓе го гледаат овој производ сега!
  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!