Силиконски Мал Шмукач во форма на Октопод со 10 мода на шмукање. Се полни на УСБ кабелче

Број на артикал: LT-ET2332

1,190 ден

Нема на залиха

Ширина : 11 цм

Должина :  8 цм

Материјал : Силикон

Мал Силиконски Шмукач во форма на Октопод, со Висока Моќ на Шмукање, и со 10 мода на шмукање, за клиторално задоволство или шмукање на брадавиците како и сите жешки точки од телото. Ги задоволува сите ваши фантазии. Се полни на УСБ кабелче. Лесен за користење и одржување.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Ширина : 11 цм

Должина :  8 цм

Материјал : Силикон

Мал Силиконски Шмукач во форма на Октопод, со Висока Моќ на Шмукање и со 10 мода на шмукање, за клиторално задоволство или шмукање на брадавиците како и сите жешки точки од телото. Ги задоволува сите ваши фантазии. Се полни на УСБ кабелче. Лесен за користење и одржување.

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

1 човек го гледаат овој производ сега!
  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!