Луксузен масажер за простата што вибрира и оди нагоре надоле и може да се контролира со далечински управувач

Број на артикал: SW-21001

2,490 ден

Боја:

Како на сликата

Дебелина:

6 см.

Должина:

26,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Модови на вибрација:

9 модови на ротирање и одење нагоре надоле, 9 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека мазна површина

Овој вид на мастурбатор е најновиот вид на мастурбатори на пазарот. Горниот дел е направен од ултра мек ТПЕ материјал кој е најдобриот материјал од кој може да се направат мастурбаторите. Конкретно овој мастурбатор има 9 различни модови на ротирање и одење нагоре надоле и 9 модови на вибрација. Горниот ултра мек дел се врти целосно а во исто време се мрда нагоре надоле, додека на долниот дел кај што ќе биде главата од пенисот има вибрирачки булети кој вибрираат во исто време. Секако со секое користење препорачуваме да користите лубрикант на водена база.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!