Уживам во ебењето со мојот сосед

По долгата, но многу убава зима, пролетта конечно пристигна. Се наоколу почна да се зазеленува и јас и мојот сосед го поминувавме попладнето кај мене, ебејќи се еден со друг.
Градинарот ни рече дека следниот пат ќе донесе изненадување, не наговестувајќи што е тоа, но ни рече дека ќе уживаме и двајцата