Добра кучка за ебење

“Ти се допаѓа ли да ја лижеш сестра ми? Има вонредна пичка нели? Може ли да ја позајмам неговата уста, Надин?“ Како што го велеше ова, се соблече и ми го пикна курот во устата. Беше мек отпрвин, но како што го цицав, прерасна во челичен стап. И така, јас лежев на креветот, со курот во устата на мојата паштерка, а челикот на нејзиниот брат во мојата уста