Прикажувам 1–10 од 65 резултати

Прикажи 36 48 Сите

100% силиконски прстен за пенис (САМО ЦРВЕНА БОЈА ИМАМЕ)

На залиха

Original price was: 290 ден.Current price is: 90 ден.
ШИФРА: CN-150326876

(Видео!!) Мега попуст! Сет 3 прстени за пенис

На залиха

Original price was: 290 ден.Current price is: 120 ден.
ШИФРА: CN-330300899
Тежина

0.09 кг

Дупли Прстени за Пенис со 10 мода на Вибрирање

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: BI-210206-1
Боја:

Виолетова

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Ширина на дупката од прстенот:

4 , 4 цм големиот прстен 2 , 3 цм малиот прстен

Должина:

9 , 7 см.

Дебелина:

4 см.

Дупли Силиконски Прстен на Вибрации со 10 мода на вибрирање

На залиха

990 ден
ШИФРА: BI-210306-1
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Текстура:

Мазна силиконска површина

Должина:

9 , 9 см..

Дебелина:

1 , 7см.

Ширина на дупката од прстенот:

3 , 2цм мала дупка , 4 , 8цм голема дупка

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Ричарчбл Силиконски Двоен Прстен за Пенис со Вибрации

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: BI-210311-1
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мека силиконска текстура

Дебелина:

2 , 7 см.

Должина:

8 , 5 см.

Ширина на дупката од прстенот:

2 , 8 малата дупка , 4 , 5 големата дупка

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Ричарчбл Силиконски Двоен Прстен за Пенис со Вибрации

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: BI-210311
Боја:

Циклама

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Модови на вибрација:

7 различни модови на вибрација

Текстура:

Мазна силиконска површина

Должина:

8 , 5 см.

Дебелина:

2 , 7 см.

Ширина на дупката од прстенот:

2 , 8 малата дупка , 4 , 5 големата дупка

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Силиконски Вибрирачки Прстен за Пенис со 10 мода на вибрации

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: BI-210204
Боја:

Црна

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Должина:

11 , 3 см.

Дебелина:

5 , 6 см.

Текстура:

Мазна силиконска површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Силиконски Вибрирачки Прстен за Пенис со 10 мода на вибрации

На залиха

1,090 ден
ШИФРА: BI-210204-1
Боја:

Виолетова

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 ААА

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Должина:

11 , 3 см.

Дебелина:

5 , 6 см.

Текстура:

Мазна силиконска површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база