Прикажувам 1–10 од 44 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Луксузен силиконски вибратор со многу јаки вибрации (8 модови на вибрација)

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: SQ-V10024
Боја:

Црвена

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

19,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

11,5 цм.

Должина на клиторалниот стимулатор

4 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

8 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Луксузен силиконски вибратор со вагинална и клиторална стимулација (10 модови на вибрација)

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: SQ-V10001
Боја:

Розова

Должина:

17,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

15 цм.

Дебелина:

3,5 цм.

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Должина на клиторалниот стимулатор

6,5 цм.

Розев вибратор 25 х 3,5 цм

На залиха

990 ден
ШИФРА: BW-004107SY
Боја:

Розова

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

25 цм.

Должина на употребливиот дел:

13 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Напојување:

3 АА

Текстура:

Мазна силиконска површина

Модови на вибрација:

Потенциометар

Розов вибратор со клиторална и вагинална стимулација 24 х 3,8 цм

На залиха

1,290 ден
ШИФРА: BW-004105SY
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

3,8 цм

Должина:

24 цм,

Должина на употребливиот дел:

14,5 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Напојување:

2 ААА Батерии

Текстура:

Мазна силиконска површина

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

Потенциометар

Лксузен силиконски вибратор со стимулатор

На залиха

1,890 ден
ШИФРА: LT-V20123
Должина:

21,5 цм.

Должина на употребливиот дел:

13 цм.

Дебелина:

3,5 цм.

Боја:

Розова

Материјал:

Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксиузен вибратор со стимулатор (10 модови на вибрација) 21 х 3,5 цм

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: SQ-V10037
Боја:

Виолетова

Должина:

21 цм.

Дебелина:

3,5 цм.

Должина на клиторалниот стимулатор

7 цм.

Должина на употребливиот дел:

12 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина