Најниска цена во Македонија! Силиконски Вибратор со стимулатор со 10 модови на вибрација! (На батерии)

Број на артикал: LTIL2035B

Original price was: 990 ден.Current price is: 490 ден.

 


Димензии:

 • Должина: 19,5 см
 • Должина на употребливиот дел: 10 см
 • Дијаметар: 3,2 см

Спесификации:

 • 2 различни мотори за клиторална и вагинална стимулација
 • 10 различни модови на вибрација
 • Материјал: Силикон
 • Напојување: ААА барерии
 • Перфектен за почетници
 • Препорачуваме да се комбинира со лубрикант на водена базa

 

 

 

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!