Луксузен Силиконски Вибратор со Стимулатор за Клиторис и Вагинална Вибрација ( се полни на УСБ кабелче )

Број на артикал: SQ-V10022

1,990 ден

Димензии
 • Боја: Виолетова
 • Материјал: Силикон
 • Должина: 19,5см
 • Должина на употребливиот дел: 12,5 см
 • Дијаметар: 3-4 см
 • Напојување:  USB кабелче

Спецификации

 • Лесен за употреба
 • Вибрирачките делови  се контролираат независно еден од друг
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење
 • Препорачуваме да се комбинира со ЛУБРИКАНТ на водена базa

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!