(Видео!) Комплет од три бат плагови направени од Силикон Original price was: 1,890 ден.Current price is: 1,490 ден.
Назад кон производи
(Видео!!) Силиконски вибратор со моќни вибрации Original price was: 1,090 ден.Current price is: 890 ден.

Силиконски вибратор со стимулатор за клиторис

Број на артикал: BI-014706

990 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 19 см

Должина на употребливиот дел: 10 см

Дебелина: 2,6 см

Напојување:  ААА батерии

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!