Вистина или предизвик за возрасни (80 карти)

Број на артикал: SP-6225

990 ден

Играта вклучува 80 карти поделени на (?) ВИСТИНА или (!) ПРЕДИЗВИК и ќе се забавувате многу со вашиот партнер или со вашата група пријатели на поинаков и нов начин. Дизајниран е за 2 или повеќе играчи (+18). Се е дозволено и се бара само убаво да се забавуваме.

(? – ВИСТИНА) Мора да одговорите искрено и да дадете многу добар детален одговор. Ако вашите колеги сметаат дека не сте искрени, мора да земете предизвик карта.

(! – ПРЕДИЗВИК) Завршете го предизвикот, осмелете се да направите што било. Можете исто така да не го извршите предизвикот. Во овој случај морате да испиете еден шот од жесток пијалок.

За да започнете игра: Најстариот во групата ја започнува играта со фрлање на коцката. Коцката ќе му каже на играчот која карта од двата купа мора да ја избере (ВИСТИНА ИЛИ ПРЕДИЗВИК). Следен играч што ќе ги фрли коцките ќе биде оној на десната страна и така натаму додека картите не се потрошат.

Играта вклучува:

1 коцка
40 картички за вистината (?)
40 предизвик картички (!)

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!