CHOC & PEPPER GAME Игра со која не може да ви е досадно.

SKU: SP-6226

990 ден

Инструкции за играта:

Играта вклучува 48 картички поделени на

ПРВО ниво = 12 чоколадни карти
ВТОРО ниво = 12 карти темно чоколадо
ТРЕТО ниво = 12 Лути карти
ЧЕТВРТО ниво = 12 многу лути карти

Поделете ги картичките по нивоа и потоа измешајте го секое ниво. Картите мора да бидат свртени надолу, поделени на 4 купови според нивото на кое одговараат.

Најстариот играч започнува да игра со земање карта од 1-во ниво; ќе го изврши посочениот тест. Потоа на ред е другиот играч, кој мора да земе уште една карта од 1-во ниво и да го заврши тестот, и така натаму додека не се извршат успешно сите дејства од нивото 1 за да се премине на следното.

Откако ќе се надминат сите нивоа, играчите можат да водат љубов. Првиот што ќе постигне оргазам ја губи играта.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!