CHOCOADDICT- Игра со предизвици за двајца партнери или пријатели

Број на артикал: SP-6224

1,290 ден

Нема на залиха

Правила на играта: Играта вклучува 40 карти поделени во 3 нивоа на интензитет: 20 карти со низок интензитет, 10 карти со среден интензитет и 10 карти со висок интензитет.

Картите содржат 1 до 3 капки чоколадо според интензитетот:

1 поен: карта со низок интензитет
2 поени: карта со среден интензитет
3 поени: карта со висок интензитет

Играчот кој успешно ќе го направи тоа што го пишува на картата  ќе ги добие поените наведени на картичката.

Прв чекор: измешајте ги 40-те карти и ставете ги на куп со лицето надолу. Играчите мора да изберат глави или бројка и да вртат паричка. Ова ќе одлучи кој играч ќе започне прв.

Почеток на играта: Играчот што ќе ја започне играта ќе извлече една карта без да гледа и ќе ја прочита на глас, а потоа мора да го изврши тој предизвик.  По извршувањето на предизвикот, ја задржува картата и ќе ги освои бодовите. Играта завршува кога ќе се потрошат сите карти. Играчот кој има акумулирано најмногу поени е победник. Наградата е тоа што со пенкалото полно со чоколадо (што го добивате во кутијата) ќе се накапете а играчот кој што изгубил ќе мора пополека да ве бакнува да го јаде тоа од вас. Уживајте!

Кутијата вклучува:

40 картички
1 Заска за очи
1 Пенкало полно со чоколадо

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!