30 дена БДСМ

Број на артикал: SP-6223

590 ден

Нема на залиха

Забавувајте се со овие предизвици! Можете да експериментирате и да откривате нови искуства со влегување во светот на БДСМ. Интензитетот на тестовите се зголемува како што одминуваат деновите, почнувајќи од првиот ден со поблаги тестови и достигнувајќи го максимумот на возбуда во последниот ден.

Пред да започнете со искуството со играта, важно е да ги земете предвид овие основни правила:
– Условите на секој играч треба да се дискутираат пред почетокот. Секој треба да ги постави своите граници.
– Играчите мора да изберат безбедносен збор што ќе го користат кога сакаат да прекинат со некоја од акциите што се вршат во секој од 30-те дена.
– Се препорачува и двајцата учесници да имаат доверба еден во друг.
– Не врзувајте ништо околу вратот.
– Не врзувајте премногу силно.
– Улогите на господарот и робот може да се менуваат за време на 30-дневните предизвици.
– Тестовите ќе се зголемуваат со интензитет како што ќе одат деновите.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!