THE SECRET PYRAMID секс игра за парови

Број на артикал: SP-6240

1,790 ден

Добредојдовте во Тајната пирамида!

Оваа игра вклучува:

1 Табла за игри
1 Книга со инструкции и со 69 предизвици
6 пиони
6 коцки
1 песочен часовник

Се препорачува да има околу:

-Марамчиња, вратоврски или облека за врзување и врзување очи.
-Мраз
-Некаква пијачка
-Лубрикант
-Пенкало
-Желба за истражување и експериментирање

Се препорачува само за парови и групи на многу блиски пријатели, поради експлицитна сексуална содржина.

Од 2 до 6 играчи

ПРАВИЛА НА ИГРАТА:

Играчите ќе ја започнат играта со ставање пиуни на полето СТАРТ.
Ќе започне најстариот играч. Тие мора да ги фрлат коцките и да напредуваат онолку полиња колку што е наведено на коцката. Откако ќе го прочитаат бројот на полето, тие ќе треба да го побараат соодветниот тест во „Книга за инструкции“.
Книгата вклучува комбинација од логички тестови и зачинети предизвици кои ќе се зголемуваат во интензитет како што оди играта. Играчот кој нема да го исполни предложениот предизвик нема да учествува во следната рунда. Песочниот часовник мора да се користи за да се измери 1 минута за предизвиците што го бараат тоа, а ако се потребни 2 или повеќе минути, ќе се преврти онолку пати колку што е потребно. Откако тестот ќе се изврши и исполни, ќе дојде редот на играчот налево.
Играта ќе заврши кога еден од играчите ќе стигне до окото на Ра на врвот на пирамидата.
Тие ќе станат божествен и бесмртен фараон, почитуван од другите, кој ќе мораат да ги задоволи сите нивни фантазии.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!