Прстен за пенис

Број на артикал: BI-026014

290 ден

Овој дупли прстен за пенис ќе ви помогне да ја одржувате ерекцијата подолго и во голема мера ќе го засили вашиот оргазам. Прстените за пенис можат да создадат поголеми, појаки ерекции со ограничување на протокот на крв во пенисот. Многу мажи чувствуваат дека нивните оргазми се поинтензивни кога носат прстен за пенис.

Димензии:

 • Поголемиот прстен е широк: 5,8 cm
 • помалиот прстен е широк: 3.8 cm
 • Прстените се растегливи

Спесификации:

 • Растеглив

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!