Сет прстени за пенис

SKU: BI-026013

390 ден

Овој комплет е составен од три прстени со рзлични големини. Изберете ја големината што ви одговара и ставете го на вашиот пенис. Прстениве ќе ви помогнат да постигнете појака цврстина и ќе ви овозможат уште повеќе да му угодите на вашиот партнер. Прстените исто така овозможуваат оргазмот да биде посилен.

Димензии:

 • Најголемиот прстен е широк: 6 cm
 • Средниот прстен е широк: 4.95 cm
 • Најмалиот прстен е широк 3.9 cm
 • Прстените се растегливи

Спесификации:

 • Растегливи

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!