Моќен клиторален шмукач (горниот дел е шмукач а долниот вибратор)

SKU: LT-DD2436-1

1,290 ден

Боја:

Црвена

Дебелина:

3 , 7 см.

Должина:

18 см.

Должина на употребливиот дел:

10 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

3 модови на шмукање , 7 модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Клиторалните шмукачи се сосема нов вид на секс играчка која ветува дека ќе ви открие нови форми на оргазми за кои не сте знаеле дека вашето тело е способно. Тие се мали уреди кои произведуваат воздушен притисок и индиректно го стимулираат клиторисот со пулсирање. Овие пулсирања го стимулираат вашиот клиторис без воопшто да го допирате директно.

Конкретно за овој производ, од горе до доле цел е направен од чист силикон и се полни на усб кабелче. Ама најдобро од се горниот дел му е шмукач со 3 различни многу моќни модви на шмукање а долниот дел му е вибртатор со 12 различни модови на вибрација. Што значи дека овој производ ви е две во едно. Плаќате едно но добивате две!

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!