(Видео!!) Мега Попуст! Луксузен Силиконски Вибратор за Ниска Цена (се полни на УСБ кабелче)

Број на артикал: LTST1478

990 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Димензии:

 • Должина: 23 см
 • Должина на употребливиот дел: 13 см
 • Должина на клиторален стимулатор: 6 см
 • Дијаметар: 3,5 см

Спесификации:

 • 2 различни мотори за клиторална и вагинална стимулација
 •  10 различни модови на вибрација
 • Супер јака клиторална и вагинална вибрација
 • Се полни на усб кабелче
 • Препорачуваме да се комбинира со ЛУБРИКАНТ на водена базa

КАКО ДА НАРАЧАТЕ:

  • Можете да нарачате на ТЕЛЕФОН или на VIBER 075-455-953
  • Можете да нарачате на нашата ВЕБ СТРАНА
  • Можете да нарачате на FACEBOOK  или на INSTAGRAM
  • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
  • За било каква информација, што и да ве интересира, слободно  ПОБАРАЈТЕ НЕ  на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!