Вибро булет и кама сутра коцка

Број на артикал: SP-6239

490 ден

Забавувајте се со овој комплет со вибрирачки булет и кама сутра коцка.

„Вибрирачкиот булет“ е дизајниран за надворешна стимулација на области како што се клиторисот, градите или тестисите. Исто така, совршен е да го носите со себе насекаде, без никој да го забележи.

Комплетот вклучува:

1 камасутра коцка во розова боја
1 розов вибрирачки куршум

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!