Вагинални топчиња

Број на артикал: BI-014049-2

490 ден

Боја:

Црвена

Дебелина:

3,5 см.

Должина:

18 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Мазна површина

Материјал:

ТПЕ

Ако сакате позатегнати мускули на вагината и секс играчка која ќе ве стимулира, тогаш овие вагинални топчиња ќе ви помогнат. Едноставно вметнете ги топчињата во себе и оставете го конецот надвор од телото за да можете лесно да ги отстраните.

Додека вашето тело се движи наоколу во текот на времето кога ги носите, топчиња во секоја од кегел топките ќе се движат и ќе создадат чувства на тропање, предизвикувајќи грчеви во мускулите и стимулации на вашата вагина. Овие мускулни контракции ќе ги стимулираат вашите внатрешни ѕидови, а истовремено ќе им даваат неверојатни вежби.

Комбинирајте го вашето задоволство со ефективно вежбање кога ги користите овие неверојатни топки.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!