Силиконски Вибратор со Чекан систем, и со Стимулатор за Клиторис, со 10 вида на вибрации. Водоотпорен. Се полни со USB кабелче.

ШИФРА: CN-611041206

2,490 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

Овој луксузен вибратор е со своите два моќни мотори.  Едниот е со Чекан систем (оди горе – долу) и истовремено вибрира. На тој начин  ги стимулира ѕидовите од вагината. Вториот го стимулира клиторисот со различни вибрирачки функции, Ве доведува до оргазмично блаженство! Избирајте помеѓу Десетте брзини на внатрешниот дел, која Ве масира од внатре за дополнително уживање.  Вибраторот е водоотпорен.

Боја: Циклама

Материјал: Медицински силикон

Должина: 18 см

Должина на употребливиот дел: 12 см

Дијаметар: 3,5 см

 • Мултибрзински и силни вибрации на стимулаторот за клиторис, кои се контролираат лесно со копчињата поставени на долниот дел на вибраторот
 • Вибрирачките делови делови се контролираат независно еден од друг
 • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
 • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата и лесен за чистење

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

2 луѓе го гледаат овој производ сега!
 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!