Шпанска крема за двајцата партнери 40 мл

Број на артикал: 7051914821

1,290 ден

Тежина

0.11 kg

Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.

Начин на употреба : аплицирајте еднакви количини од кремот на пенисот и на тестисите и на вагиналните усни и масирајте нежно додека наполно не се впие и не почне да делува.

Напомена: Шпанската крема, како и сите генитални креми, не е компатибилна со презерватив. Употребувајте го презервативот 30 минути откако кремот ќе се апсорбира.

Количина: 40 мл.

 

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Шпанска крема за двајцата партнери

Шпанска крема за двајцата партнери 40 мл
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.
Шпанската крема е ревитализирачка крема за надворешна употреба. Ја забрзува циркулацијата на крвта на пенисот и тестисите, исто така и на вагината ја одржува виталноста и негата и ви овозможува долготрајна еластичност, кај жените видливо ја зголемува осетливоста и го поттикнува либидото и овозможува незаборавен сексуален однос. Наменет е за мажи и жени.

Вршиме дискрета достава

Безбедно on line плаќање со картичка преку системот CASYS

Политика на приватност

 

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!