*СЕРТИФИЦИРАН, ОДОБРЕН И ЦЕЛОСНО ЛЕГАЛЕН ПРОИЗВОД!!! Безалкохолен и хербален шот за потенција 30ml.

440 ден

СЕРТИФИЦИРАН ОДОБРЕН И ЦЕЛОСНО ЛЕГАЛЕН ПРОИЗВОД!!!

Производот е одобрен од Агенцијата за храна и ветерина на Република Македонија.

Голема моќ во мало шише.

Овој Црвениот хербален Diblong шот од 30 ml ќе ви додаде нов вкус на вашиот интимен живот

Погодно за сите возрасни групи 18+

Истакнатата цена е за една доза.

ЗА ПОКВАЛИТЕТЕН  ЖИВОТ И ПОГОЛЕМА САМОДОВЕРБА

СТИМУЛАЦИЈА НА СЕКСУАЛНАТА ЖЕЛБА И СЕКСУАЛНИОТ КАПАЦИТЕТ

ПРИДОБИВКИ И ЗА ЖЕНИТЕ

ЗА 95% ЗГОЛЕМЕНО ЗАДОВОЛСТВО

Пред конзумација на овој производ консултирајте се со лекар.

*СЕРТИФИЦИРАН ОДОБРЕН И ЦЕЛОСНО ЛЕГАЛЕН ПРОИЗВОД!!!

Производот е одобрен од Агенцијата за храна и ветерина на Република Македонија.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!