Уникатен вибратор вретлешка (горниот дел ротира а долниот дел е вибратор)

Број на артикал: BI-014340

2,990 ден

Боја:

Виолетова

Дебелина:

3,5 цм.

Должина:

21 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 модови на вибрација 4 на ротација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Настрана од 12 режими на постојани вибрации и 4 брзини на ротација. Нежно заоблено на еластичниот врв, вратилото нуди многу должина за играње, обезбедувајќи длабока, ултра задоволувачка поставеност. Интензитетот на вибрациите се контролира со притисок: благото стискање полека ќе го забрза избраниот режим, додека цврстото, брзо држење веднаш го врти неверојатно тивкиот мотор до максимум.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!