Џебен мастурбатор со вибрација и отвор од двете страни

Број на артикал: LT-AT1072

2,290 ден

Боја:

Бела

Должина:

11 цм.

Дебелина:

8 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Овој џебен мастурбатор со големина од 11×8 cм e доволно мал да можете секаде да го чувате и да го носите со вас каде сакате без никаков проблем. Без разлика што е мал тој има 10 моќни мдови на вибрација кој не разочаруваат а внатрешниот дел е направен од мек силикон кој рамномерно ги пренесува вибрациите. Секако при користење на овој производ ставете лубрикант на водена база и ќе ја осетите неговата магија.

 • Лесен за одржување
 • Се пони на УСБ кабелче
 • Моќна вибрација
 • 10 различни модови на вибрација

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!