Реалистичен Камуфлиран Мастурбатор-Анус

Број на артикал: BM-00900T58-1

690 ден

Боја:

Телесна

Материјал:

ТПР

Должина:

18 см.

Дебелина:

7 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Текстура:

Реалистчна мека текстура

Нема на залиха

Остварете слатки задоволства со мастурбаторот Pretty Love Vacuum Cup Masturbator. Додадете малку лубрикант на реалистичниот отвор на анусот пред да продрете внатре. Самата мека но рељефна внатрешна структура, ќе ви предизвика страстни незаборавни задоволства.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!