Пумпа за брадавици со вибрации

Број на артикал: BI-035012

1,390 ден

Нема на залиха

Со шмукањето на брадавиците , се создава мини вакуум што ја зголемува чувствителноста на допир. Вклучете ги овие пумпи за гради непосредно пред сексот и носете ги неколку минути за да ја зголемите чувствителноста на допир. Користењето на пумпата за кратки периоди нема да предизвика трајна промена на вашите гради, но чувството е прекрасно. Уживајте во забавата што ја носи овој вибратор со 7 брзини.

Димензии:

 • Целосна Должина: 1.05 cm
 • Ширина на делот што се става на брадавицата: 0,45 cm

Спесификации:

 • 7 функции на вибрација
 • Користи 3 ААА батерии (стандардни батерии, ги има во скоро секоја трафика)

Како да нарачате:

 • Можете да нарачате на Телефон или на VIBER 075-455-953
 • Можете да нарачате на нашата веб страна
 • Можете да нарачате на Facebook или на Instagram
 • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
 • За било каква информација може да не побарате на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!