PASSION PLAY Игра на предигра!

Број на артикал: SP-6227

3,990 ден

СОВРШЕНА ИГРА ЗА ЗАПОЧНУВАЊЕ НА СТРАСТА!

Играта вклучува:

176 тест картички:
88 карти за него
88 карти за неа
1 Табла за игри
2 пиони
2 коцки
1 Вибратор
1 пердувче
1 Свилено платно
1 Песочен часовник

Почеток на играта: Двајцата играчи мора да ги фрлат коцките и тој што ќе добие најголем број започнува. Во случај на исти збир, ќе започне првиот што ќе соблече парче облека. Играчот што ќе започне ќе напредува онолку квадрати колку што е бројот наведен на коцките, почнувајќи од излезното поле означено со стрелка и напредувајќи во насока на стрелките на часовникот.

Правила на играта: Прво, изберете го пијалокот што секој играч ќе го пие во текот на играта. Играта се состои од 88 карти за секој играч, поделени во 4 различни бои во зависност од интензитетот на тестовите, и кога ќе ги завртите коцките и ќе паднете на одредено поле ќе ја видите бојата на тоа поле и ќе извлечете карта со иста боја. Мажот ќе ги користи картичките со МАШКА СИЛУЕТА, а жената ќе ги користи картичките означени со ЖЕНСКА СИЛУЕТА.

Откако ќе заврши предизвикот наведен на избраната картичка, картичката мора да се стави на дното на купот.

Различните реквизити што доаѓаат со играва мора да се користат кога ќе ви се падне таков предизвик.

Во текот на играта и при сите тестови во кои се соблекува облеката, тие секогаш ќе бидат избрани од противникот и мора да бидат видливи облеки, (на пр. Не е валидно да се избере облека за долна облека ако панталоните или здолништето немаат претходно биле отстранети).

Кога ќе паднете во полето со цртежот од стаклена чаша, мора да испиете голтка од пијалокот, да го бакнете партнерот и веднаш да земете картичка за да продолжите со следниот тест. Ако личноста која игра заборави да го бакне партнерот, а другиот играч го потсети, тогаш тој што ќе изгуби облека што претходно ќе ја избере неговиот ривал.

Ако двајцата играчи паднат на исто поле, мора веднаш да се бакнат, но последниот што падне на то поле ќе изгуби облека, секогаш избрана од нивниот партнер.

На картичките каде што се појавува ХХХ, песочниот часовник  мора да се користи за темпирање на наведениот тест. Откако сè е подготвено, песочниот часовник ќе се преврти и тестот ќе започне.

Откако еден од играчите ќе стигне до полињата со кама сутра позиции, можете едноставно да почекате да пристигне другиот играч и на тој начин да можете да започнете заедно. Во полињата со цртежите на позициите на Камасутра, (кои се поделени во две колони), секоја треба да напредува низ својата.

Цртежот ја покажува сексуалната поза што секој треба да ја усвои за да води љубов со партнерот. Секоја позиција мора да се изведува со користење на песочен часовник до време. Откако ќе истече времето, секој играч повторно ќе ги фрли коцките за да ја изврши следната позиција.

Играчот кој ќе одлучи да продолжи по истекот на времето или прв ќе постигне оргазам ќе биде губитник.

ДОБРО ДА СЕ ИМА НА ОКОЛУ:

Ладен пијалок
Ледени коцки
Кармин
Масло и лубрикант за масажа
Крем или друга храна за јадење
Желба за забава и многу страст

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!