Навлака за пенис со вибрации

ШИФРА: BI-26204

790 ден

Ребрестиот релјеф и главата се дизајнирани да обезбедат врвна вагинална пенетрација додека испакнатиот вибрирачки клиторичен стимулатор ќе ја вози од еден оргазам до следниот. Не само тоа, туку тенкиот и флексибилен анален стимулатор овозможува три вида на задоволство! Оваа навлака со продолжеток на пенисот има цврст врв за да ви ја даде таа дополнителна должина што ви е потребна. Поставете го вибро булетот на врвот за да го стимулирате клиторисот или поставете го на дното за да ги стимулирате вашите тестиси. Се испорачува со батерии. Една големина одговара на сите. Ве молиме имајте предвид дека вибрирачкиот стимулатор е само за надворешна употреба и овој дел од основата на играчката не треба да се вметнува внатре.

Боја: Проѕирна

Материјал: Силикон

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

1 човек го гледаат овој производ сега!
  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!