Навлака за пенис

Број на артикал: BI-26213

290 ден

Оваа навлака за пенис со продолжеток ја претвора вашата машкост во совршена реплика на нов пенис! Овој производ е покриен со  текстура со вени која имитира мека текстура на вистинска кожа, така што вие и вашиот партнер уживате во реалните сензации подеднакво. Овој продолжеток додава неколку см на должината на пенисот и неколку мм во дебелина. Стиснете го шупливиот врв на главата пред да го вметнете вашиот пенис за да обезбедите вшмукување со кое се прицврстува навлаката на вашиот пенис. Можете дури и да ја пресечете основата на наставката за да се поклопи совршено.

Боја: Телесна

Материјал: ПВЦ

 • Го зголемува обемот и должината
 • Нежна и растеглива, неверојатно мека
 • Целосно затворена, има заштитна функција
 • Стандардна величина која добро се приспособува поради својата еластичност

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!