ЦЕНА ОД СОНИШТАТА! Реалистично торзо мастурбатор од 7.6 кила Висина: 38 цм. Обем на струкот: 47 цм. Обем на градите: 79 цм. Обем на колковите: 95 цм. со попуст од 45%

Број на артикал: YQ-101

8,290 ден

Боја:

Како на сликата

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПЕ

Тежина:

13,5 кг.

Висина: 38 cm.
Обем на струкот: 47 cm.
Обем на градите: 79 cm.
Обем на колковите: 95 cm.
Нето тежина: 7.6 kg.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!