Мастурбатор во форма на топка со ротација и звучни ефекти

Број на артикал: LTAT1055

3,490 ден

Дебелина:

13 см.

Должина:

12 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Модови на вибрација:

8 модови на ротирање

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Со задоволство ви ја презентираме најнова генерација на мастурбатори за мажи! Овој мастурбатор во форма на топка има ротирачки ефекти и оди горе доле во исто време. Во самиот мастурбатор има вградено звучник за да испушта звуци а и со него во пакетот добивате слушалки за ако сакате подискретно користење.

  • Звучните ефекти си ги уклучувате вие кога сакате.
  • Секако при користење на овој производ преопрачуваме да користите лубрикант на водена база.
  • 8 различни модови на ротација и горе доле

 

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!