Мастурбатор со ротација со Bluetooth и со звучник

Број на артикал: LTAT1028

4,490 ден

Боја:

Како на сликата

Должина:

30,5 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ПВЦ, Силикон

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Со задоволство ви ја презентираме најнова генерација на мастурбатори за мажи! Овој мастурбатор може да постигне не видени Ефекти, Ротира и оди нагоре надоле во исто време! Има многу брзини на ротација од кој можете да си одберете и има звучник вградено во самиот мастурбатор за да може да испушта звуци. Ама конкретно овој мастурбатор има нешто што ни еден друг не го има, овој мастурбатор може да се поврзе со вашиот телефон преку Bluetooth и да ротира по ритамот на песна или по било кое видео.

  • Звучните ефекти си ги уклучувате вие кога сакате.
  • Секако при користење на овој производ преопрачуваме да користите лубрикант на водена база.
  • Проајте и уверете се самите!

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!