Луксузен Силиконски Вибратор со Моќна Вагинална Вибрација ( се полни на УСБ кабелче )

Број на артикал: SQ-V10031-1

1,290 ден

Важно! Да не се полни производот на супер брз полнач за телефон, да се полни на компјутер, лаптоп или многу слаб полнач за телефон. ( за да не ја оштетите батеријата на производот)

         Димензии:

  • Должина: 19 см
  • Должина на употребливиот дел: 16 см
  • Дијаметар: 3-4 см
 • Спесификации: 
  • Се полни на USB кабелче
  • Мазна површина
  • Лесен за употреба
  • Лесен за чистење
  • Водоотпорен за да може да си ја пренесите играта и во бањата
  • Препорачуваме да се комбинира со ЛУБРИКАНТ на водена базa
  • КАКО ДА НАРАЧАТЕ:
   • Можете да нарачате на ТЕЛЕФОН или на VIBER           075-455-953
   • Можете да нарачате на нашата ВЕБ СТРАНА
   • Можете да нарачате на FACEBOOK  или на INSTAGRAM
   • Можете да нарачате нарачка и да дојдете кај нас пред продавница да ви ја подаде наш вработен
   • За било каква информација, што и да ве интересира, слободно  ПОБАРАЈТЕ НЕ   на телефон 075-455-953

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Луксузен Силиконски Вибратор со Моќна Вагинална Вибрација ( се полни на УСБ кабелче )

Луксузен Силиконски Вибратор со Моќна Вагинална Вибрација ( се полни на УСБ кабелче )

Луксузен Силиконски Вибратор со Моќна Вагинална Вибрација ( се полни на УСБ кабелче )

Луксузен Силиконски Вибратор со Моќна Вагинална Вибрација ( се полни на УСБ кабелче )

Payment Methods:

 • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

 • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

 • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

 • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

 • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

 • Warranty 1 year
 • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!