KINKY OR VANILLA игра за парови

Број на артикал: SP-6241

1,490 ден

Со овој голем избор на прашања и предизвици, ќе дознаете повеќе за вашиот партнер. Со одговарање и извршување на различните тестови ќе се движите низ таблата за игра што ќе ве доведе до конечен резултат: Kinky or Vanilla

Играта вклучува:

1 Табла за игри
2 пиони
1 книшка со упатства
90 картички со предизвици и прашања

ПРАВИЛА НА ИГРАТА:

Играта започнува со ставање на двата пиони на полето „Start“.
Картите се мешаат и се ставаат со лицето надолу во куп.
Започнува најстариот член на двојката. Тие мора да изберат една картичка од купот и да изберат една од прикажаните опции. Според оваа опција (a, b или c), тие мора да напредуваат во друго поле, како што е означено со стрелката. Овие стрелки (именувани со нивната соодветна буква) ќе ве водат околу таблата. По секој пресврт, играчите мора да ја стават својата карта на дното на купот.
Следно, на ред е другиот играч.
Кога и двајцата играчи ќе стигнат до својата крајна дестинација (Кинки или Ванила), ќе ја проверат нивната компатибилност и ќе откријат за каков тип на пар се работи. Откако ќе бидат откриени, играчите можат да ја продолжат својата сексуална авантура како што сакаат.
Колку помалку време му треба на играчот за да дојде до крајот, толку повеќе се кинки или ванила.
Ако нивниот пат е долг, тоа значи дека нивниот вкус има одредени нијанси, а тоа не е чисто Кинки или Ванила.
Некои од полињата вклучуваат еротски предизвици кои треба да ги извршите сами или со вашиот партнер.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!