Хит! Анален гел со вибрациски ефект

ШИФРА: 7250051409

990 ден

Хит! Анален гел со вибрациски ефект

Неговиот вибрирачки и леден ефект го релаксира анусот за попријатна пенетрација и ја стимулира областа, обезбедувајќи поголема желба за практикување анален однос. Покрај тоа, поради вкусниот вкус на нане, може да се користи за давање грчки бакнеж, што е практика на галење на анусот на партнерот со јазикот и устата.

Тоа е стимулирачки гел направен со активни состојки од амазонската прашума, индициран за употреба пред анален секс. Неговиот енергичен и освежувачки ефект го релаксира анусот; Освен тоа, ќе ви ја зголеми желбата за анален секс.

Грчкиот бакнеж е стимулативен гел направен со активни материи од амазонската прашума, индициран да се користи пред анален секс. Неговиот вибрирачки и разладен ефект го релаксира анусот за попријатна пенетрација; освен тоа, ќе ви ја зголеми желбата за анален секс. Покрај тоа, производот може да се користи за правење грчки бакнеж, што е чин на стимулирање на анусот на вашиот партнер со помош на јазикот и устата.

Насоки: Нанесете 3 спрејови на анусот за стимулирање или директно во устата за да го извршите „Грчкиот бакнеж“.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

2 луѓе го гледаат овој производ сега!
  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко Логистик низ Македонија.

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Payment Methods:

Customer Reviews

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

security-public

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!