Феромонска топка за бањање “FUN”

Број на артикал: 49-0634

290 ден

Ароматична купка за почеток на романтичната вечер.

Размислувате за несекојдневна вечер? Подгответе се со ароматична купка. Дополнително, можете да додадете дополнителни феромони и фантастичен мирис на него. Можете да бидете сигурни дека ќе одлетате. Директно во неговите раце! Проверете ги сите детали: – бомба за капење збогатена со феромони – феромоните ја нагласуваат женската привлечност, заведуваат, ги стимулираат сетилата, – верзија на мирис – зачинета – примамлива, ориентално-цветен мирис – бомбата за капење содржи природни масла за регенерација на кожата – даваат чувство на потхранетост и оставаат заштитен слој на телото.

Начин на употреба: одвиткајте ја бомбата за капење и ставете ја во када наполнета со топла вода – воила, на тој начин можете да подготвите многу ароматична купка! – Големина/тежина: 100 g.

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!