FANTASY PLAY Игра за откривање на скриените фантазии на вашиот партнер

Број на артикал: SP-6228

3,990 ден

ОТКРИЈТЕ ЈА СЕКСУАЛНАТА ФАНТАЗИЈА НА ВАШИОТ ПАРТНЕР НА НАЈвозбудлив начин!

Вие и вашиот партнер ќе патувате низ времето за да се сретнете во 18 век како пар огнени љубовници кои се кријат за да ја ослободат сета своја страст и страст во собите на големата палата Рококо.

Измешајте ги картите и поставете го секој куп на соодветното место на таблата за игра, со исклучок на „Question cards“, „Forfeit cards“ и кредитите, кои ќе бидат поставени веднаш до таблата, во неутрална зона помеѓу двата играчи.

Секој играч зема црна карта „Fantasy cards“ и на неа ја пишува фантазијата што сака да ја реализира. Потоа, мора да го скриете во која било од деветте тематски соби на таблата, меѓу останатите картички, без да ве види другиот член на двојката. Тоа може да биде фантазија што се случува кога играта завршува или фантазија што се изведува друг ден.

Играчите ја избираат динамиката на играта. Тие можат да играат околу таблата за игра, да одговараат на прашања или да извршуваат задачи онолку долго колку што сакаат, или можат да одат во различни простории и да ги извршуваат соодветните задачи додека не ја најдат картичката Fantasy што другиот партнер ја има сокриено.

Почеток на играта: Двајцата играчи ги фрлаат своите коцки и кој ќе добие највисоко фрлање оди прв, почнува прв од почетното поле.

Во случај на нерешено, ќе започне првиот играч што ќе извади парче облека. Играчот што ќе започне ги фрла коцките и го поместува пиунот за играње броејќи онолку квадрати колку што е прикажаниот број на коцката. Можете да одите во која било насока (горе, долу, десно, лево или дијагонално). Бојата на квадратите ќе ви покаже што треба да правите. Потоа ќе дојде редот на вториот играч и така натаму.

Кредитите (монетите со симболот Secret Play) се добиваат со точно одговарање на прашањата на „Картичките со прашања“ и со положување на некои од задачите на „Картичките за пропусти“. Внимавај! Можете исто така да изгубите кредити во некои од овие задачи. Овие монети може да се заменат во секое време за облека на другиот играч, имајќи предвид дека секое парче облека чини два кредити.

ЗНАЧЕЊЕ НА ПОЛИЊАТА:

БЕЛА БОЈА: Играчот кој ќе слета на еден од овие квадрати, одмара и му го префрла вртењето на другиот играч.
ВИОЛЕТВА БОЈА: Играчот што ќе слета на овие квадрати ја зема горната карта од купот „Forfeit cards“ и го прави она што е означено на неа. Можете да заработите или изгубите кредити.
РОЗЕВА БОЈА: Играчот што ќе слета на овие квадрати ја зема горната карта од купот „Question cards“. Другиот играч е тој што треба да ја прочита картичката. Ако играчот одговори точно на прашањето, ќе добие кредит.
СИВА БОЈА: Овие квадрати се за пиење, а играчот што ќе слета во нив може да побара пијалок во замена за два кредити.

ЗНАЧЕЊЕ НА СОБИТЕ:

СОБА ЗА МАСАЖА: Играчите ќе ги откријат задоволствата на добрата релаксација на телото, како и ерогените делови и области за истражување.
СОБА ЗА ОРАЛЕН СЕКС: Станува збор за добро користење на јазикот и усните и во незамисливи делови од телото.
СОБА ЗА ИГРАЧКИ: Време е да искористите некои други дополнителни реквизити за да го максимизирате вашето задоволство.
БДСМ СОБА: Тоа е суптилен контакт со непознатиот свет на задоволство добиен преку болка.
СОБА ЗА БАКНЕЖИ: Барајте возбуда преку бакнување на незамисливи места.
СОБА КАМАСУТРА: Играчите ќе ги применат овие секс пози, некои од нив, можеби, досега непознати. Сите тие се применливи.
АНАЛНА СОБА: Станува збор за барање задоволство преку анална стимулација.
ВОЈЕРСКА СОБА: Играчите ќе најдат задоволство преку сетилото за вид, гледајќи го својот партнер во најпровокативни ситуации.
СОБА ЗА ИЗНЕНАДУВАЊЕ: Содржи межавина на предизвици кои припаѓаат на сите соби.

Користените картички ќе бидат оставени повторно во нивниот соодветен куп, под сите. На картичките каде што се појавува XXX, песочниот часовник (60 секунди) мора да се користи за темпирање на наведената задача. Откако сè е подготвено, песочниот часовник ќе се заврти и задачата ќе започне.

Можете да влезете во различните простории на палатата преку соодветното поле, означено со бела стрелка на црна позадина. На овој начин, ако коцките покажуваат на пример 4, ќе броиме 2 квадрати, бројот 3 ќе биде оној од стрелката со црна позадина, а бројот 4 ќе биде просторијата во која сакавте да влезете. До собите се пристапува со точен резултат. Ако играчот сака да се врати во просторија што штотуку ја посетил, тој мора да замине и повторно да влезе. Победник ќе биде играчот кој прв ќе успее да ги пронајде „Фантази картичките“ на својот партнер во една од собите. Како награда ќе го добиете задоволството да ја задоволите скриената фантазија на вашиот партнер.

Играта вклучува:

1 Табла за игри
2 пиони
2 коцки
15 картички за соба за масажа
15 картички од соба за орален секс
15 картички за соба со играчки
15 картички за соба за BDSM
15 картички за собата за бакнување
15 Камасутра картички за собата на кама сутра
15 картички за соба за анален секс
15 картички за воајерска соба
15 картички за изненадување соба
80 Forfeit cards
80 Question cards
18 Fantasy cards
80 Кредитни монети
1 Свилено платно за фрзување
1 Вибратор
1 Пердувче
1 Песочен часовник

ДОБРО ДА СЕ ИМА НА ОКОЛУ:

Ладен пијалок
Ледени коцки
Кармин
Пенкало
Масло за масажа
Лубрикант

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!