Хит! Силиконска ружа од едната страна е клиторален стимулатор и шмукача од другата страна вибратор што вибрира и се мрда

Број на артикал: DN-8042

4,190 ден

Боја:

Како на сликата

Должина:

50 см.

Должина на делот што влегува во вагина:

11 см.

Дебелина:

3 , 2 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација со 3 различни јачини

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Нема на залиха

Овој вибратор е светски Хит, Горниот дел има две јазичиња кој вибрираат и мрдаат лево десно и вакум чаша која при користење ствара вакум и шмука. Со тоа што вибрацијата е ставена на јазичиња овозможува овој вибратор да дава многу насочена и јака вибрација, а додека горниот дел може да го користите за клиторална стимулација долниот можете да го користите за вагинална или за анална стимулација.

Долниот дел на овој вибратор не само што вибрира туку и може да мрда нагоре надоле, на долниот дел има 7 модови на вибрација со 3 различни јачини и 7 модови на одење нагоре надоле со 3 јачини а на горниот дел кај ружата исто има 7 модови на вибрација со 3 јачини. Пробајте сами и уверете се во ова што го читате!

  • Водоотпорен
  • Сертифицирани материјали

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

Нема на залиха

Опис на производот

Payment Methods:

  • Подигање од продавница или блиску до продавницата

Истиот или следниот ден.

Бесплатно

  • Брза достава за Скопје

Истиот или следниот ден.

150 ден.

  • Достава по Еко логистик за цела Македонија

До база за утре, до дома  за 3 дена.

150 ден.

  • Достава до Косово и Албанија

4-7 работни дена.

7-9 евра.

  • Можност за анонимно нарачаување

Ставете измислено име или само XXX во полето за име 

  • Warranty 1 year
  • Free 30-Day returns

Ние ја штитиме вашата приватност

Купувањето од кај нас е 100% задоволство!

Вашите лични податoци се целосно заштитени!

 Ви гарантираме безбедно купување!

Оваа страница користи екриптиран https:// код и е целосно сигурна да направите нарачка!