Прикажувам 1–10 од 38 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Силиконски вибратор со 7 различни модови на вибрација

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: 55009480
Боја:

Црна

Дебелина:

4 цм.

Должина:

24 цм,

Должина на употребливиот дел:

19 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мазна силиконска површина

(Видео!) Силиконски реалистичен вибратор

На залиха

1,990 ден
ШИФРА: 55009482
Боја:

Розова

Дебелина:

4 цм.

Должина:

24 цм,

Должина на употребливиот дел:

19 цм.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

7 модови на вибрација

Напојување:

2 АА Батерии

Текстура:

Мазна силиконска површина