Прикажувам 1–10 од 31 резултати

Прикажи 36 48 Сите

Понуда што не се пропушта! 100% Силиконски ванд масажер со 10 модови на вибрација (се полни на УСБ кабелче)

На залиха

490 ден
ШИФРА: SW-3011
Боја:

Розова

Дебелина:

4 см.

Должина:

15,3 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Вибро навлака за пенис

На залиха

490 ден
ШИФРА: BI-026242-1
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

4 см.

Должина:

18,5 см.

Должина на употребливиот дел:

14 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

ТПР

Модови на вибрација:

1 мод на вибрација

Текстура:

Мазна површина

Ултра луксузен позлатен булет (се полни на УСБ кабел)

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: Bi-014501J
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

1,8 см.

Должина:

6 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

12 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна површина

Moќен клиторален лижач

На залиха

1,490 ден
ШИФРА: LT-RV1625-1
Боја:

Розова

Дебелина:

5,5 см.

Должина:

8 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на лижење

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Ванд масажер (10 модови на вибрација)

На залиха

890 ден
ШИФРА: LT-ST1735
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

3,5 см.

Должина:

18 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон, ТПЕ

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна површина

Луксузен силиконски вибратор за Г-Точка со 10 вида на вибрации (се полни на USB кабелче)

На залиха

990 ден
ШИФРА: LT-V1224
Боја:

Розова

Дебелина:

3 см.

Должина:

20 см.

Должина на употребливиот дел:

13 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина

Луксузен силиконски вибратор

На залиха

2,490 ден
ШИФРА: LT-V20859
Боја:

Како на сликата

Дебелина:

3,3 см.

Должина:

22 см.

Должина на употребливиот дел:

14 см.

Компатибилност:

Комбинирајте го со лубрикант на водена база

Материјал:

Силикон

Модови на вибрација:

10 различни модови на вибрација

Напојување:

Се полни на УСБ кабелче

Текстура:

Мазна силиконска површина